Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3

Met de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3 creëer je eenvoudig een meeslepende surround sound-ervaring bij jou thuis. Deze complete set bestaat uit een krachtige soundbar, twee draadloze wifi-speakers en een indrukwekkende subwoofer. Met behulp van de handige Sonos app kun je de wifi-speakers eenvoudig instellen als achterluidsprekers, zodat je kunt genieten van een levensecht surround geluid. De soundbar is uitgerust met Dolby Atmos-technologie, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Op deze manier word je helemaal ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Met de TruePlay-functie op je iOS-apparaat kun je het geluid van de speakers perfect afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Zo klinkt het geluid overal in de kamer optimaal. Heb je zelf geen iOS-apparaat, maar heeft een vriend of vriendin dat wel? Geen probleem! Je kunt TruePlay eenmalig instellen op je Sonos speakers via hun iOS-apparaat. Met de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3 haal je niet alleen een hoogwaardige surround opstelling in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De set is uitgevoerd in een elegante witte kleur die naadloos past bij elke inrichting. Dankzij het draadloze ontwerp kun je de speakers eenvoudig plaatsen waar je maar wilt, zonder gedoe met kabels.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een complete surround sound installatie in huis. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iOS apparaat.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3. Als je de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Wit 5.1 + One (2x) + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.