Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit

Met de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit geniet je van een indrukwekkende geluidservaring met gedetailleerd geluid en een krachtige bas. Deze set bestaat uit een soundbar, 2 speakers en een compacte subwoofer. De Sub Mini, ondanks zijn kleine formaat, versterkt de bas van de soundbar, waardoor de diepe tonen nog intenser worden. Zo word je volledig ondergedompeld in je favoriete films, series en muziek. Wat deze set extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een echte surround sound opstelling te creëren. Met de Era speakers kun je ze gebruiken als achterspeakers, waardoor het geluid van alle kanten komt en je een meeslepende bioscoopervaring bij jou thuis ervaart. De soundbar en speakers zijn voorzien van Dolby Atmos technologie, die het geluid via het plafond naar je luisterpositie stuurt. Hierdoor krijg je een ruimtelijk geluid dat je volledig omringt. Daarnaast is het ook mogelijk om de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit toe te voegen aan je Sonos multiroom systeem. Via de handige Sonos app kun je de set eenvoudig integreren en muziek afspelen door het hele huis. Zo geniet je overal van dezelfde hoogwaardige geluidskwaliteit en creëer je de perfecte sfeer in elke kamer. Met zijn stijlvolle design en krachtige prestaties is deze set een aanwinst voor elke muziekliefhebber en filmliefhebber.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je direct een complete surround sound installatie in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar je luisterpositie, zodat je kunt genieten van surround sound. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone of Android-apparaat.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een tv met een hdmi ARC ingang nodig.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit. Als je de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Wit + Era 300 + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.