Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart

Ervaar een meeslepende surround sound met de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Sonos Era 300. Deze set bestaat uit een elegante soundbar en twee draadloze wifi speakers. Met behulp van de Sonos app kun je de wifi speakers eenvoudig koppelen aan de soundbar, waardoor ze dienen als achterluidsprekers. Dit zorgt voor een meeslepende geluidsbeleving bij het kijken van je favoriete films en series. Zowel de soundbar als de speakers zijn voorzien van Dolby Atmos technologie, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt weerkaatst. Hierdoor krijgt het geluid een extra ruimtelijke dimensie. Dankzij de TruePlay functie, beschikbaar op zowel iPhone als Android toestellen, kun je het geluid van de speakers en de soundbar afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale geluidskwaliteit, ongeacht de inrichting van je huis. Bovendien is het mogelijk om je apparaten draadloos te verbinden met de Era 300 speakers via Bluetooth, zelfs zonder internetverbinding. Dit geeft je de vrijheid om je favoriete muziek af te spelen vanaf je smartphone of tablet, waar je ook bent. Met de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Sonos Era 300 haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige geluidsopstelling in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en zwarte kleur maken van deze set een eyecatcher in elke kamer. Geniet.

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van een echte surround sound. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid nog ruimtelijker klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met behulp van TruePlay op jouw iPhone en Android-apparaat.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van de diepste tonen, kies je voor een set met de Sonos Sub G3.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart. Als je de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.