Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

Met de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Sonos Era 300 Zwart + Sonos Sub G3 Zwart creëer je een meeslepende surround opstelling in jouw huis. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar, twee draadloze speakers en een diepe subwoofer. Dankzij de Sonos app kun je de wifi speakers eenvoudig instellen als achterluidsprekers, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend true surround sound. De soundbar en speakers zijn voorzien van Dolby Atmos, een geavanceerde technologie die het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie weerkaatst. Zo word je volledig ondergedompeld in de actie van jouw favoriete films. Met TruePlay op jouw iPhone of Android toestel kun je het geluid van de speakers afstemmen op de specifieke akoestiek van de ruimte. Hierdoor klinkt het geluid overal in de kamer optimaal en geniet je van een meeslepende luisterervaring. Daarnaast beschikt deze set over een strak en modern design, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. De Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Sonos Era 300 Zwart + Sonos Sub G3 Zwart biedt niet alleen een geweldige geluidservaring, maar is ook nog eens gemakkelijk te bedienen. Via de intuïtieve Sonos app heb je volledige controle over jouw muziek en kun je eenvoudig muziek streamen vanaf jouw favoriete streamingdiensten. Haal nu de ultieme surround opstelling in huis en geniet van.

Pluspunten
  • Met deze set breng je direct een complete surround sound-opstelling in huis. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone of Android-apparaat.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een televisie met een hdmi ARC ingang nodig.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart. Als je de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.