Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart

Met de Sonos Beam Gen2 + 2x Era 300 + Sub Mini geniet je van een meeslepende geluidservaring met gedetailleerd geluid en een krachtige bas. Deze set bestaat uit een slanke soundbar, twee compacte speakers en een subwoofer in mini-formaat. Ondanks het kleine formaat van de Sub Mini, zorgt deze voor een versterking van de bas van de soundbar, waardoor de lage tonen nog intenser worden. Je creëert een indrukwekkende surround sound-opstelling door de Era speakers als achterspeakers te gebruiken. Met de Dolby Atmos technologie in de soundbar en speakers wordt het geluid via het plafond gestuurd naar jouw luisterpositie. Hierdoor wordt het geluid van alle kanten weergegeven, waardoor je kunt genieten van een echte bioscoopervaring bij jou thuis. Met de handige Sonos app voeg je de Beam eenvoudig toe aan je Sonos multiroom systeem en speel je moeiteloos muziek af door het hele huis. Laat je meevoeren door de krachtige klanken van deze set en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, waarbij elk detail tot leven komt. De Sonos Beam Gen2 + 2x Era 300 + Sub Mini is de perfecte toevoeging aan jouw home entertainment setup en zal elke audio-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Pluspunten
  • Met deze set heb je direct een complete surround sound installatie in huis. Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar de positie waar je luistert, waardoor je kunt genieten van surround sound. Pas het geluid van de soundbar aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone en Android-toestel.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een televisie nodig met een hdmi ARC ingang.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.