Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3

Met de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3 haal je een complete surround-opstelling in huis. Deze set bestaat uit een krachtige soundbar, twee draadloze wifi-speakers en een indrukwekkende subwoofer. Met behulp van de gebruiksvriendelijke Sonos app kun je de wifi-speakers eenvoudig instellen als achterluidsprekers, zodat je kunt genieten van een meeslepende surround sound-ervaring. De soundbar van de Sonos Beam Gen2 is voorzien van Dolby Atmos-technologie, waardoor het geluid via het plafond wordt weerkaatst en je jezelf midden in de actie van je favoriete films waant. Daarnaast kun je met de TruePlay-functie op je iOS-apparaat het geluid van de speakers afstemmen op de akoestiek van de ruimte. Op deze manier klinkt het geluid altijd optimaal, waar je je ook bevindt in de kamer. Maak je geen zorgen als je zelf geen iOS-apparaat hebt, want je kunt TruePlay ook eenmalig instellen op je Sonos speakers via het iOS-apparaat van een vriend of vriendin. Met de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3 creëer je een meeslepende geluidsbeleving in je eigen huis. Of je nu een film kijkt, naar muziek luistert of een game speelt, deze complete set zorgt voor een indrukwekkende audio-ervaring. De strakke zwarte kleur van de apparatuur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan je interieur. Met Sonos geniet.

Pluspunten
  • Met deze set haal je direct een complete surround sound-installatie in huis. Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar je luisterpositie, waardoor het geluid nog ruimtelijker klinkt. Stem het geluid van de soundbar af op de ruimte met TruePlay op je iOS-apparaat.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3. Als je de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Zwart 5.1 + One (2x) + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.