zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Gen2 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos BEAM2EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Gen2 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

BEAM2EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Gen2 Zwart

Met de Sonos Beam (Gen 2) ervaar je een nog betere geluidservaring dan met zijn voorganger. Deze soundbar is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder Dolby Atmos. Door middel van deze geavanceerde technologie wordt het geluid via het plafond weerkaatst naar de luisterpositie, waardoor het lijkt alsof het geluid vanuit alle richtingen komt. Dit zorgt voor een meeslepende en indrukwekkende geluidsweergave. Daarnaast biedt de Sonos Beam (Gen 2) de mogelijkheid om het geluid af te stemmen op de specifieke ruimte waarin hij zich bevindt, dankzij de TruePlay-functie. Als je een iOS-apparaat hebt, kun je eenvoudig het geluid van de soundbar optimaliseren door middel van TruePlay. Mocht je zelf geen iOS-toestel hebben, dan kun je het apparaat van een vriend of vriendin gebruiken om TruePlay eenmalig in te stellen op je Sonos-luidsprekers. Een ander voordeel van de Sonos Beam (Gen 2) is dat deze gemakkelijk kan worden toegevoegd aan je bestaande Sonos multiroom-systeem. Met behulp van de Sonos-app kun je moeiteloos muziek afspelen in het hele huis. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of keuken bent, je kunt altijd genieten van hetzelfde nummer of verschillende muziek in elke ruimte. Met de Sonos Beam (Gen 2) haal je een hoogwaardige soundbar in huis die zorgt voor een meeslepende geluidsbelev.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt het geluid via het plafond naar jouw luisterpositie, zodat je van surround sound kunt genieten zonder achterluidsprekers. Pas het geluid van de soundbar aan op de omgeving met behulp van TruePlay op jouw iOS-apparaat. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen bluetooth om je favoriete nummers te streamen.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Gen2 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Gen2 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Gen2 Zwart. Als je de Sonos Beam Gen2 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Gen2 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals