Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart

Met de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart haal je een complete set in huis voor een ultieme geluidservaring. Deze set bestaat uit een soundbar, twee speakers en een compacte subwoofer. De Sub Mini zorgt ondanks zijn kleine formaat voor een krachtige bas, waardoor de diepe tonen nog indrukwekkender klinken. Je kunt de speakers ook gebruiken als achterluidsprekers om een echte surround sound opstelling te creëren. De soundbar is voorzien van Dolby Atmos technologie, waardoor het geluid via het plafond naar je luisterpositie wordt gestuurd. Dit zorgt voor een meeslepende bioscoopervaring bij jou thuis. Met de Sonos app kun je eenvoudig de Beam toevoegen aan je Sonos multiroom systeem en zo muziek door het hele huis afspelen. Geniet van gedetailleerd geluid en een rijke bas met deze complete Sonos set.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je direct een complete surround sound-installatie in huis. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid via het plafond naar je luisterpositie gestuurd, wat zorgt voor een surround sound-ervaring. Pas het geluid van de soundbar aan op de kamer met behulp van TruePlay op je iPhone en Android-apparaat.

Minpunten
  • Voor een optimale geluidservaring heb je een televisie nodig met een HDMI ARC-ingang.

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Beam Zwart + 2x Era 100 Zwart + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.