Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Era 100 Wit Duopack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Era 100 Wit Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E10G1EU1.

Specificaties Sonos Era 100 Wit Duopack

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E10G1EU1

Omschrijving van de Sonos Era 100 Wit Duopack

Met het Sonos Era 100 Wit Duopack leg je de basis voor je nieuwe Sonos geluidssysteem. Deze set van 2 wifi speakers vormt een stereopaar, waardoor je muziek vanuit zowel links als rechts kunt ervaren. Daarnaast kun je deze twee speakers ook eenvoudig met elkaar verbinden via bluetooth. Als je al één of meerdere Sonos speakers hebt, kun je deze set toevoegen aan je bestaande opstelling om een surround geluidssysteem te creëren. Wil je een multiroom systeem opzetten? Geen probleem, want met deze speakers kun je ze in verschillende ruimtes plaatsen. Met de Sonos Era 100 kun je zelfs vragen stellen aan de speaker via Amazon Alexa. Het is ook mogelijk om snel je iPhone te verbinden met de speaker via Airplay, zodat je direct toegang hebt tot je favoriete muziek. Daarnaast kun je ook snel muziek streamen via Spotify Connect. Met behulp van de Sonos App kun je eenvoudig je voorkeuren aanpassen en het geluidssysteem naar jouw wensen instellen. Houd er echter rekening mee dat Google Assistant niet werkt op de Sonos Era 100. Kortom, met het Sonos Era 100 Wit Duopack creëer je een meeslepende geluidservaring en geniet je van hoogwaardig geluid in elke kamer van je huis.

Pluspunten
  • Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek streamen vanaf een smartphone of laptop naar de luidspreker via bluetooth. Voeg de luidspreker toe aan het Sonos multiroomsysteem en stream muziek door het hele huis. Door de luidspreker te koppelen aan je Sonos soundbar, creëer je een surround opstelling.

Minpunten
  • De speaker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze bluetooth-verbinding maakt met je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Sonos Era 100 Wit Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Era 100 Wit Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Era 100 Wit Duopack. Als je de Sonos Era 100 Wit Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Era 100 Wit Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.