Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Era 100 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Era 100 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E10G1EU1BLK.

Specificaties Sonos Era 100 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E10G1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Era 100 Zwart

Met de Sonos Era 100 Zwart haal je een veelzijdige draadloze speaker in huis waarmee je eindeloos kunt genieten van je favoriete muziek, films en series. Deze Sonos wifi speaker biedt niet alleen de mogelijkheid om via wifi te streamen, maar kan ook via bluetooth worden verbonden met je smartphone of laptop. Dit geeft je de vrijheid om op verschillende apparaten draadloos muziek af te spelen. Deze speaker is ideaal voor het creëren van een multiroom opstelling, waardoor je kunt genieten van je favoriete deuntjes door het hele huis. Daarnaast kun je met de Sonos Era 100 Zwart een surround opstelling maken in combinatie met je Sonos soundbar, waardoor je een meeslepende thuisbioscoopervaring creëert. Een unieke eigenschap van deze speaker is de mogelijkheid om vragen te stellen aan de Sonos speaker via Amazon Alexa. Hiermee kun je de speaker bedienen met je stem en heb je toegang tot een breed scala aan functies en informatie. Bovendien maakt de Airplay-functie het eenvoudig om je iPhone snel met de speaker te verbinden, terwijl je met Spotify Connect moeiteloos je favoriete muziek kunt streamen. Met de handige Sonos App, die beschikbaar is voor zowel Apple als Android, kun je eenvoudig je voorkeuren aanpassen en genieten van een gepersonaliseerde luisterervaring. Houd er echter rekening mee dat Google Assistant niet werkt op de Sonos Era 100. Kortom, met de Sonos Era 100 Zwart haal je een krachtige en veelzijdige speaker in huis die je.

Pluspunten
  • Naast het streamen via wifi, kun je ook muziek streamen vanaf een smartphone of laptop naar de speaker via bluetooth. Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Wanneer je de speaker koppelt aan je Sonos soundbar, creëer je een surround opstelling.

Minpunten
  • De speaker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze Bluetooth-verbinding kunt maken met je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Sonos Era 100 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Era 100 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Era 100 Zwart. Als je de Sonos Era 100 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Era 100 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.