Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Era 300 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Era 300 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1.

Specificaties Sonos Era 300 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1

Omschrijving van de Sonos Era 300 Wit

Met de Sonos Era 300 Wit haal je een krachtige en meeslepende geluidservaring in huis. Deze speaker maakt gebruik van Dolby Atmos en heeft speciaal ontworpen omhooggerichte speakers, waardoor je geluid vanuit meerdere kanten hoort. Of je nu naar muziek luistert of een film kijkt, je wordt volledig ondergedompeld in een ruimtelijke en heldere audio-ervaring. Wat deze speaker nog specialer maakt, is dat je hem kunt koppelen als stereopaar met je Sonos soundbars. Dit zorgt voor een intense surround sound filmervaring, alsof je midden in de actie zit. Bovendien kun je de Sonos Era 300 verbinden met andere Sonos apparaten, waardoor je een multiroom systeem creëert. Hierdoor kun je in meerdere kamers tegelijkertijd naar dezelfde muziek luisteren, perfect voor feestjes of wanneer je door het huis beweegt. De Sonos Era 300 is uitgerust met Trueplay techniek, waardoor de speaker automatisch wordt afgestemd op de grootte van de kamer. Op deze manier benut je de speaker optimaal en geniet je altijd van de beste geluidskwaliteit. En mocht de wifi onverhoopt uitvallen, dan kun je nog steeds muziek streamen via bluetooth naar je speaker. Let wel op: de Sonos Era 300 ondersteunt geen Google Assistant. Maar met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit en veelzijdige functies is deze speaker een absolute aanwinst voor elke muziekliefhebber en filmfan.

Pluspunten
  • Met Dolby Atmos kun je ruimtelijk geluid creëren. Voeg de luidspreker toe aan het Sonos multiroom-systeem en stream muziek door het hele huis. Pas het geluid van de luidspreker aan de kamer aan via TruePlay op je iPhone of Android.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze Bluetooth-verbinding maakt met je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Sonos Era 300 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Era 300 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Era 300 Wit. Als je de Sonos Era 300 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Era 300 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.