Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Era 300 Wit Duopack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Era 300 Wit Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1.

Specificaties Sonos Era 300 Wit Duopack

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1

Omschrijving van de Sonos Era 300 Wit Duopack

Met het Sonos Era 300 Wit Duopack creëer je de perfecte basis voor je nieuwe Sonos geluidssysteem. Deze set van 2 wifi speakers vormen een stereopaar, waardoor je de muziek van zowel links als rechts kunt ervaren. Daarnaast kunnen deze twee speakers ook met elkaar verbonden worden via bluetooth. Als je al één of meerdere Sonos speakers hebt, kun je deze set eenvoudig toevoegen aan je bestaande opstelling. De Sonos Era 300 maakt gebruik van omhooggerichte speakers, waardoor hij optimaal gebruik maakt van Dolby Atmos. Dit betekent dat het geluid vanuit verschillende richtingen komt, wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Dankzij de geavanceerde Trueplay techniek wordt de speaker automatisch afgestemd op de grootte van de kamer. Hierdoor haal je het maximale uit de speaker en geniet je van de allerbeste geluidskwaliteit. Mocht de wifi onverhoopt uitvallen, dan kun je nog steeds probleemloos muziek streamen naar de speaker via bluetooth. Let wel op: Google Assistant werkt niet op de Sonos Era 300. Kortom, met het Sonos Era 300 Wit Duopack haal je een hoogwaardig geluidssysteem in huis waarmee je kunt genieten van een meeslepende geluidservaring en een ongeëvenaarde audiokwaliteit.

Pluspunten
  • Met Dolby Atmos beleef je een bioscoopgeluid. Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Pas het geluid van de speaker aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone of Android.

Minpunten
  • De speaker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze bluetooth-verbinding maakt met je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Sonos Era 300 Wit Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Era 300 Wit Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Era 300 Wit Duopack. Als je de Sonos Era 300 Wit Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Era 300 Wit Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.