zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Era 300 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1BLK.

Specificaties Sonos Era 300 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Era 300 Zwart

Met de Sonos Era 300 Zwart beleef je een indrukwekkende geluidservaring in elke kamer. Dankzij de naar boven gerichte speakers maakt de Era 300 optimaal gebruik van Dolby Atmos, waardoor geluid vanuit alle richtingen komt. Daarnaast kun je de speaker koppelen aan je Sonos soundbars om een meeslepende surround sound filmervaring te creëren. Maar dat is nog niet alles! Met de mogelijkheid om de Sonos speaker te verbinden met andere Sonos apparaten, kun je een multiroom systeem opzetten. Dit betekent dat je dezelfde muziek kunt beluisteren in meerdere kamers. Bovendien past de Trueplay techniek automatisch de speaker aan op de grootte van de kamer, waardoor je altijd geniet van de beste geluidskwaliteit. En mocht de wifi onverhoopt uitvallen, dan kun je nog steeds muziek streamen naar de speaker via bluetooth. Let wel op: de Google Assistant functie werkt niet op de Sonos Era 300. Met de Sonos Era 300 Zwart haal je een krachtige en veelzijdige speaker in huis. Ervaar de ultieme geluidservaring en geniet van helder en ruimtelijk geluid, waar je ook bent in je huis.

Pluspunten
  • Met Dolby Atmos zorg je voor een meeslepend geluid. Voeg de luidspreker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door je volledige woning. Pas het geluid van de luidspreker aan de kamer aan met TruePlay op je iPhone.

Minpunten
  • De spreker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze bluetooth-verbinding kunt maken met je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Sonos Era 300 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Era 300 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Era 300 Zwart. Als je de Sonos Era 300 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Era 300 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals