zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Era 300 Zwart Duopack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1BLK.

Specificaties Sonos Era 300 Zwart Duopack

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Era 300 Zwart Duopack

Met het Sonos Era 300 Zwart Duopack leg je de basis voor je nieuwe Sonos geluidssysteem. Deze set bestaat uit twee wifi speakers die samen een stereopaar vormen, waardoor je muziek zowel links als rechts kunt ervaren. Daarnaast kunnen deze twee speakers ook via bluetooth met elkaar verbonden worden. Als je al één of meerdere Sonos speakers hebt, kun je deze set eenvoudig toevoegen aan je bestaande opstelling. De Era 300 maakt gebruik van omhooggerichte speakers, waardoor hij optimaal gebruik maakt van Dolby Atmos. Dit betekent dat je geluid vanuit verschillende richtingen zult horen, waardoor je een meeslepende geluidservaring krijgt. Dankzij de Trueplay techniek past de speaker zich automatisch aan de grootte van de kamer aan, zodat je altijd kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. Mocht je wifi eens uitvallen, dan is dat geen probleem. Je kunt eenvoudig muziek streamen naar je speaker via bluetooth. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de Google Assistant niet werkt op de Sonos Era 300. Met het Sonos Era 300 Zwart Duopack haal je dus een krachtig en veelzijdig geluidssysteem in huis waar je ongetwijfeld jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Dankzij Dolby Atmos kun je genieten van een bioscoopgeluid. Voeg de luidspreker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Pas het geluid van de luidspreker aan op de ruimte met TruePlay op je iPhone of Android.

Minpunten
  • De speaker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze bluetoothverbinding kunt maken met je smartphone.

Veelgestelde vragen over de Sonos Era 300 Zwart Duopack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Era 300 Zwart Duopack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Era 300 Zwart Duopack. Als je de Sonos Era 300 Zwart Duopack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Era 300 Zwart Duopack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals