Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Five Duo Pack zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Five Duo Pack zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos FIVE1EU1BLK.

Specificaties Sonos Five Duo Pack zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

FIVE1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Five Duo Pack zwart

Met het Sonos Five Duo Pack in het zwart geniet je van een indrukwekkend stereogeluid of kun je een meeslepende multiroom opstelling creëren. Deze krachtige wifi-luidspreker is de opvolger van de populaire Sonos Play:5 en biedt talloze mogelijkheden. Je kunt de 2 speakers draadloos met elkaar verbinden via wifi, maar ook met andere Sonos speakers in je huis. Met de intuïtieve Sonos app kun je ze tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar bedienen. Daarnaast kun je met de equalizer de bas- en middentonen handmatig aanpassen, zodat je het geluid helemaal naar jouw persoonlijke voorkeur kunt afstemmen. Bovendien beschikt deze speaker over NFC-technologie, waardoor je eenvoudig een draadloze verbinding kunt maken met je smartphone. Het enige wat je hoeft te doen, is je smartphone tegen de speaker aanhouden en de Five maakt automatisch verbinding met je wifi-netwerk. Let wel op: de Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk, dus zorg ervoor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met het Sonos Five Duo Pack zwart haal je niet alleen een krachtig en veelzijdig geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met deze duoverpakking kun je genieten van krachtig stereogeluid of een multiroomopstelling. De luidspreker is uitgerust met NFC, waarmee je gemakkelijk draadloos verbinding kunt maken met je smartphone. Trueplay stemt het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • De luidspreker ondersteunt geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Five Duo Pack zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Five Duo Pack zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Five Duo Pack zwart. Als je de Sonos Five Duo Pack zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Five Duo Pack zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.