Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Five Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Five Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos FIVE1EU1BLK.

Specificaties Sonos Five Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

FIVE1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Five Zwart

De Sonos Five Zwart levert een indrukwekkend en helder geluid dat je helemaal meesleept. Deze wifi-speaker sluit je eenvoudig aan op het stopcontact en maakt draadloos verbinding via wifi met andere Sonos speakers in je huis. Hierdoor creëer je moeiteloos een multiroom opstelling of voeg je de speaker toe aan je home cinema set. Met behulp van de gebruiksvriendelijke Sonos app heb je volledige controle over al je speakers en kun je zelfs de bas- en middentonen handmatig aanpassen via de equalizer. Wat de Sonos Five onderscheidt van zijn voorganger, de Play:5, is de toevoeging van NFC. Hiermee kun je snel en gemakkelijk draadloos verbinding maken door simpelweg je smartphone tegen de speaker te houden. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er daarom altijd voor dat je wifi is geïnstalleerd op het 2.4GHZ netwerk voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Five Zwart haal je niet alleen een krachtige en veelzijdige speaker in huis, maar ook een stukje technologische innovatie dat je luisterervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • De luidspreker heeft NFC, zodat je eenvoudig draadloos verbinding kunt maken met je smartphone. Met extra Sonos-luidsprekers kun je gemakkelijk een surround- of multiroom-opstelling creëren. Trueplay stemt het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • De luidspreker ondersteunt geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Five Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Five Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Five Zwart. Als je de Sonos Five Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Five Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.