zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1BLK.

Specificaties Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1BLK

Omschrijving van de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart

Met de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart geniet je overal van jouw favoriete muziek, zowel binnen als buiten. De Move is een veelzijdige speaker die je eenvoudig kunt verbinden via zowel bluetooth als wifi. Wanneer je buiten bent, verbind je de Move draadloos met je smartphone via bluetooth, zodat je zonder gedoe kunt genieten van je muziek in het park of op het strand. Dankzij het stof- en spatwaterdichte ontwerp hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte weersomstandigheden. Maar dat is nog niet alles! Met de ingebouwde Google Assistant kun je de Move zelfs met je stem bedienen. Thuis staat de Sonos One SL voor je klaar, die verbonden is met je wifi-netwerk. Met de gebruiksvriendelijke Sonos App kun je deze twee apparaten moeiteloos met elkaar verbinden. Zo kun je een stereopaar creëren voor een meeslepend geluid of een multiroom systeem opzetten om elke kamer in huis te vullen met je favoriete muziek. En maak je geen zorgen over vochtige ruimtes, want dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn deze speakers zelfs geschikt voor in de badkamer. Let op: het is belangrijk om te weten dat Sonos producten niet werken via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart heb je de ultieme flexibiliteit om overal te genieten van een.

Pluspunten
  • Met deze set kun je buiten naar muziek luisteren en thuis een multiroom systeem creëren. Je hebt controle over de speaker door middel van spraakopdrachten via de ingebouwde Google Assistant. Dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn beide speakers geschikt om in de badkamer te gebruiken.

Minpunten
  • De Google Assistant werkt enkel op de Sonos Move wanneer je verbonden bent met wifi. In tegenstelling tot de Move, ondersteunt de One SL geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart. Als je de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals