Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos One 3-pack Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One 3-pack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1BLK.

Specificaties Sonos One 3-pack Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1BLK

Omschrijving van de Sonos One 3-pack Zwart

Met de Sonos One Gen2 3-pack haal je direct een stabiele multiroom opstelling in huis. Plaats de drie speakers in verschillende kamers en verbind ze eenvoudig met elkaar via wifi. Wil je liever een krachtig stereogeluid? Dan kun je twee speakers in dezelfde ruimte plaatsen voor een indrukwekkend stereopaar, terwijl je de derde speaker in een aparte kamer zet. Op deze manier kun je jouw hele woning vullen met jouw favoriete muziek, waar je ook bent. Wat de Sonos One echt bijzonder maakt, is de ingebouwde spraakassistent. Met deze functie kun je niet alleen jouw speaker bedienen, maar ook andere slimme apparaten in huis. Stel vragen en geef commando's met je stem, zoals: "Hey Google, hoe is het weer vandaag?" of "Hey Google, dim de lampen in de woonkamer." Het gemak is ongekend! Natuurlijk kun je de speaker ook bedienen via de handige app of met de touchbediening op de bovenkant van de speaker. Let op: voor een optimale werking werken Sonos-producten niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos-product aanschaft. Met de Sonos One Gen2 3-pack geniet je van hoogwaardig geluid, gebruiksgemak en de mogelijkheid om je hele huis te vullen met muziek.

Pluspunten
  • Met deze combinatie kun je gemakkelijk een multiroom systeem creëren. Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker met spraakopdrachten. Trueplay past het geluid van je speaker aan op basis van de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om muziek te streamen via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One 3-pack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One 3-pack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One 3-pack Zwart. Als je de Sonos One 3-pack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One 3-pack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.