Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit

Met de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit breng je jouw luisterervaring naar een hoger niveau. Dit pakket bestaat uit achterspeakers en een compacte subwoofer, die perfect samengaan met je Sonos soundbar. Zo geniet je van een meeslepend surroundgeluid zoals nooit tevoren. De subwoofer versterkt de diepste tonen van je soundbar en zorgt voor een indrukwekkende basweergave. De achterste speakers plaats je op strategische plekken achter je luisterpositie, waardoor het geluid zich optimaal verspreidt door de kamer. Met behulp van wifi kun je de speakers eenvoudig koppelen aan je soundbar. Daarnaast biedt de Sonos app de handige Trueplay knop, waarmee je in slechts 3 minuten de akoestiek van je kamer kunt optimaliseren. Zo ben je verzekerd van een perfect afgestemd geluid, precies aangepast aan de specifieke kenmerken van jouw ruimte. Wat dit pakket nog specialer maakt, is de ingebouwde spraakassistentie. Met je stem kun je moeiteloos de speakers bedienen, zonder dat je daarvoor de afstandsbediening hoeft te gebruiken. Stel eenvoudig je favoriete muziek in, verander het volume of vraag naar het weerbericht. Met deze Sonos set wordt muziek luisteren een waar genot en creëer je moeiteloos de ideale sfeer in elke kamer van je huis.

Pluspunten
  • Met deze set breid je je soundbar uit en geniet je van echt surroundgeluid met diepe bassen. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van je kamer. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker via spraakopdrachten.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen ondersteuning voor bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit. Als je de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.