Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos One Duo Pack Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One Duo Pack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1BLK.

Specificaties Sonos One Duo Pack Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1BLK

Omschrijving van de Sonos One Duo Pack Zwart

Met het Sonos One Gen2 Duo Pack leg je een solide basis voor een luidsprekeropstelling in verschillende ruimtes. Deze set bestaat uit twee speakers die je eenvoudig verbindt met je wifi-netwerk en plaatst in verschillende kamers. Of je nu naar dezelfde muziek wilt luisteren in meerdere ruimtes of liever per kamer een ander nummer afspeelt, met deze speakers is het allemaal mogelijk. De bediening van zowel de muziek als de speakers zelf verloopt moeiteloos via de Sonos-app op je smartphone of tablet. Stream je favoriete nummers van populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer, of kies voor je eigen samengestelde afspeellijsten. En wat als je je smartphone niet bij de hand hebt? Geen zorgen, want met de handige touchbediening op de speaker kun je de muziek regelen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Let op: het is belangrijk om te weten dat Sonos-producten niet werken via het 5GHz-netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi-netwerk is geïnstalleerd op het 2,4GHz-netwerk voordat je een Sonos-product aanschaft. Op deze manier ben je er zeker van dat je optimaal kunt genieten van de geweldige prestaties en het indrukwekkende geluid van deze speakers.

Pluspunten
  • Met dit pakket kun je in verschillende kamers naar muziek luisteren. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten. Trueplay past het geluid van je speaker aan op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek te streamen via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One Duo Pack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One Duo Pack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One Duo Pack Zwart. Als je de Sonos One Duo Pack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One Duo Pack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.