Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SS1FSWW1BLK.

Specificaties Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SS1FSWW1BLK

Omschrijving van de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart

Met het Sonos One Gen2 Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar creëer je niet alleen een geweldige geluidservaring, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dit pakket bestaat uit twee wifi speakers en twee bijpassende speaker standaarden in de kleur zwart. Plaats de speakers op de standaarden op luisterhoogte en geniet van een optimaal geluid, waar je ook bent in huis. Met behulp van netstroom en een wifi-verbinding stream je moeiteloos al je favoriete nummers draadloos naar de speakers. Het koppelen van de twee speakers aan elkaar is eenvoudig dankzij de Sonos App. Bovendien kun je de speaker bedienen met spraakcommando's via de Google Assistant. Wil je de geluidskwaliteit optimaliseren? Gebruik dan de handige Trueplay functie om de speaker af te stemmen op de akoestiek van je kamer. Een ander handig kenmerk van de speaker standaarden is de ingebouwde kabelgoot, waarmee je de kabels netjes wegwerkt voor een opgeruimde uitstraling. Houd er wel rekening mee dat Sonos producten niet werken via het 5 GHz netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi is geïnstalleerd op het 2.4 GHz netwerk voordat je een Sonos product aanschaft. Kortom, met het Sonos One Gen2 Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar haal je niet alleen geweldig geluid in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met deze set kun je een Sonos stereopaar of multiroom opstelling creëren en ze direct op oorhoogte plaatsen. Je kunt de speakers bedienen via spraakopdrachten met de ingebouwde Google Assistant. Dankzij de ingebouwde kabelgoot in de speakerstandaard is er geen lange kabel die door je woonkamer loopt.

Minpunten
  • De luidsprekers ondersteunen geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart. Als je de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.