Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos One + One SL + Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos One + One SL + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit

Breid je Sonos soundbar uit met de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit set. Deze set bestaat uit twee wifi speakers en een subwoofer die je eenvoudig kunt koppelen aan je bestaande soundbar. Met deze toevoeging geniet je van geluid dat van alle kanten komt en wordt je film- en muziekervaring nog intenser. De Sub Mini heeft een speciale behuizing die trillingen neutraliseert, waardoor het geluid helder blijft en niet vervormt. De subwoofer geeft de lagere tonen weer, waardoor je basgeluiden krachtiger en dieper klinken. Hierdoor beleef je films alsof je in de bioscoop zit en voel je de muziek echt door je lichaam trillen. De set bevat ook de One SL speaker, die geen ingebouwde microfoon heeft zoals de One speaker. Echter, wanneer je de speakers en de subwoofer aan elkaar koppelt, kun je ze allemaal eenvoudig bedienen met spraakopdrachten. Je hoeft dus niet eens meer op te staan uit je luie stoel om het geluid aan te passen of je favoriete nummer af te spelen. Creëer de ultieme surround sound ervaring met de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit set en geniet van hoogwaardig geluid in elke hoek van je kamer.

Pluspunten
  • Met deze set vergroot je je soundbar en geniet je van echt surroundgeluid met een diepe bas. Door de behuizing van de subwoofer worden trillingen geneutraliseerd, waardoor vervorming van het geluid wordt voorkomen. Via spraakopdrachten kun je de speaker bedienen dankzij de ingebouwde Google Assistant.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen ondersteuning voor bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit. Als je de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.