Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos One SL 3-pack Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One SL 3-pack Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1.

Specificaties Sonos One SL 3-pack Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1

Omschrijving van de Sonos One SL 3-pack Wit

Met de Sonos One SL 3-pack Wit haal je een complete multiroom opstelling in huis. Je kunt de 3 speakers verspreid over verschillende ruimtes plaatsen en eenvoudig met elkaar verbinden via de Sonos App. Daarnaast kun je ook een stereopaar creëren door 2 boxen in dezelfde ruimte te plaatsen, waardoor het geluid zowel van links als rechts komt. Met deze speakers kun je draadloos muziek streamen via wifi of AirPlay 2. Met AirPlay kun je moeiteloos al je Apple apparaten verbinden met de speaker, zodat je eenvoudig je favoriete nummers kunt afspelen. En dankzij het waterbestendige ontwerp kun je ook in de badkamer of in de tuin genieten van je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over waterschade. Het is wel belangrijk om te weten dat Sonos producten niet werken via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos One SL 3-pack Wit haal je niet alleen kwalitatieve speakers in huis, maar ook het gemak en de flexibiliteit van een multiroom opstelling.

Pluspunten
  • Met deze combinatie kun je gemakkelijk een systeem voor meerdere kamers creëren. Je kunt draadloos muziek streamen via wifi AirPlay 2. Door het vochtbestendige ontwerp zijn deze speakers geschikt voor gebruik in je tuin of badkamer.

Minpunten
  • Als je met spraakbediening wilt werken, moet je de speaker verbinden met een andere Sonos speaker.

Veelgestelde vragen over de Sonos One SL 3-pack Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One SL 3-pack Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One SL 3-pack Wit. Als je de Sonos One SL 3-pack Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One SL 3-pack Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.