Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos One SL Duo Pack Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One SL Duo Pack Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1.

Specificaties Sonos One SL Duo Pack Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1

Omschrijving van de Sonos One SL Duo Pack Wit

Met het Sonos One SL Duo Pack Wit creëer je de perfecte basis voor jouw nieuwe Sonos geluidssysteem. Deze set van 2 wifi speakers vormt een stereopaar, waardoor je een meeslepende luisterervaring ervaart met geluid dat zowel van links als rechts komt. Of je nu al een of meerdere Sonos speakers hebt of niet, je kunt deze set eenvoudig toevoegen aan je bestaande opstelling om een surround sound systeem te creëren. Wil je een multiroom systeem opzetten? Dan kun je de speakers in verschillende ruimtes plaatsen en genieten van jouw favoriete muziek in elke kamer. Streamen gaat moeiteloos draadloos via wifi of AirPlay 2. Met AirPlay 2 maak je gemakkelijk verbinding met je Apple apparaat, waardoor je bijvoorbeeld films en series op je Macbook kunt bekijken terwijl het geluid via de Sonos speakers wordt afgespeeld. Bovendien integreren je favoriete iOS apps die AirPlay compatibel zijn naadloos met je Sonos systeem, waardoor je een geheel nieuwe dimensie aan je entertainmentervaring toevoegt. Let op: het is belangrijk om te weten dat Sonos producten niet werken via het 5GHZ netwerk. Zorg er daarom altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Kies voor het Sonos One SL Duo Pack Wit en geniet van een meeslepende geluidservaring in je hele huis.

Pluspunten
  • Met deze combinatie maak je een stereopaar of multiroom-systeem. Je kunt draadloos muziek streamen via wifi of AirPlay 2. Deze speakers zijn geschikt voor in de badkamer vanwege het vochtbestendige ontwerp.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet hem verbinden met een andere Sonos luidspreker als je spraakbediening wilt gebruiken. Als je Trueplay wilt gebruiken, moet je een iOS-apparaat, zoals een iPhone, hebben.

Veelgestelde vragen over de Sonos One SL Duo Pack Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One SL Duo Pack Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One SL Duo Pack Wit. Als je de Sonos One SL Duo Pack Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One SL Duo Pack Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.