Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SS1FSWW1.

Specificaties Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SS1FSWW1

Omschrijving van de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit

Met het Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar kun je een stereopaar of multiroom opstelling creëren. De speakers kunnen direct op luisterhoogte worden geplaatst met behulp van de bijgeleverde speakerstandaarden. Deze set bestaat uit 2 wifi speakers en 2 speakerstandaarden. Sluit de speakers aan op netstroom en verbind ze met je wifi netwerk om draadloos je favoriete nummers te kunnen streamen. Je kunt meerdere speakers met elkaar verbinden via de Sonos App. Het verschil met de Sonos One is dat de SL geen ingebouwde spraakassistent heeft. Dit betekent dat je de speakers niet kunt bedienen met spraakcommando's. Gelukkig is de bediening nog steeds eenvoudig, je kunt dit doen via de app of door gebruik te maken van de touchbediening aan de bovenkant van de speakers. Daarnaast is er ook een ingebouwde kabelgoot in de speakerstandaard, waardoor je de kabels netjes kunt wegwerken. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk, dus zorg ervoor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met het Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar haal je een geweldige geluidservaring in huis, perfect voor het creëren van de ideale sfeer in elke kamer.

Pluspunten
  • Met deze set kun je een Sonos stereopaar of multiroom opstelling creëren en deze direct op oorhoogte plaatsen. Je kunt draadloos muziek naar de speakers streamen via wifi of AirPlay. Dankzij de in de speakerstandaard ingebouwde kabelgoot, hoef je geen lange kabels door je woonkamer te laten lopen.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos speaker, aangezien deze zelf niet over een ingebouwde spraakassistent beschikt.

Veelgestelde vragen over de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit. Als je de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.