Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos One SL Zwart 4-pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One SL Zwart 4-pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1BLK.

Specificaties Sonos One SL Zwart 4-pack

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1BLK

Omschrijving van de Sonos One SL Zwart 4-pack

Met de Sonos One SL 4-Pack haal je de basis in huis voor een ultieme geluidservaring. Deze set van vier wifi speakers stelt je in staat om een veelzijdig multiroom geluidssysteem te creëren. Verbind de speakers met elkaar en geniet van het gemak om in elke kamer hetzelfde nummer te beluisteren of juist verschillende muziek in elke ruimte af te spelen. Maar dat is nog niet alles, want je kunt ook twee speakers aan elkaar koppelen om een indrukwekkend stereopaar te vormen. Hierdoor wordt je muziekbeleving naar een geheel nieuw niveau getild. En het beste van alles is dat je draadloos kunt streamen via wifi of AirPlay 2. Met AirPlay 2 is het een fluitje van een cent om je Apple apparaat te verbinden en te genieten van films en series op je Macbook, terwijl het geluid perfect wordt weergegeven door de Sonos speakers. Bovendien werken je favoriete iOS apps die AirPlay compatibel zijn naadloos samen met je Sonos systeem, waardoor je een geheel nieuwe wereld van entertainment kunt verkennen. Met de Sonos One SL 4-Pack ben je verzekerd van een hoogwaardige geluidskwaliteit en eindeloze mogelijkheden om te genieten van je favoriete muziek, films en meer. Creëer je eigen geluidsomgeving en laat je onderdompelen in een wereld van puur luisterplezier.

Pluspunten
  • Met deze combinatie maak je een stereopaar of een multiroomsysteem. Je kunt draadloos muziek streamen via wifi of AirPlay 2. Dankzij het waterbestendige ontwerp zijn deze speakers geschikt voor gebruik in de badkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet hem verbinden met een andere Sonos-speaker als je spraakbediening wilt gebruiken. Als je Trueplay wilt gebruiken, heb je een iOS-apparaat, zoals een iPhone, nodig.

Veelgestelde vragen over de Sonos One SL Zwart 4-pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One SL Zwart 4-pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One SL Zwart 4-pack. Als je de Sonos One SL Zwart 4-pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One SL Zwart 4-pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.