Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos One Wit 4-pack

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One Wit 4-pack. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1.

Specificaties Sonos One Wit 4-pack

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1

Omschrijving van de Sonos One Wit 4-pack

Met het Sonos One Wit 4-pack heb je alles wat je nodig hebt om een meeslepende multiroom ervaring te creëren. Deze set bestaat uit 4 Sonos One Gen2 speakers, die je eenvoudig met je wifi netwerk verbindt. Plaats de speakers in verschillende kamers en geniet van het gemak van het luisteren naar dezelfde muziek in meerdere ruimtes, of kies ervoor om per kamer een ander nummer af te spelen. Met de handige Sonos app op je smartphone of tablet heb je volledige controle over de muziek en de speakers. Stream je favoriete nummers van populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer, of speel je eigen samengestelde afspeellijsten af. En het beste van alles? Zelfs als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je nog steeds moeiteloos de muziek regelen dankzij de handige touchbediening op de speaker zelf. Met het Sonos One Wit 4-pack haal je niet alleen hoogwaardige geluidskwaliteit in huis, maar ook een stijlvol design dat naadloos past in elk interieur. De speakers zijn voorzien van geavanceerde technologieën zoals Trueplay, waarmee de geluidsweergave automatisch wordt aangepast aan de akoestiek van de kamer. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale luisterervaring, waar je ook bent in huis. Kies voor de veelzijdigheid en kwaliteit van het Sonos One Wit 4-pack en geniet van een meeslepende muziekbeleving in elke kamer.

Pluspunten
  • Met deze combinatie maak je een stereopaar of multiroom systeem. Met de geïntegreerde Google Assistant bedien je de speaker met spraakopdrachten. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van jouw kamer.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om muziek te streamen via bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One Wit 4-pack en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One Wit 4-pack klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One Wit 4-pack. Als je de Sonos One Wit 4-pack wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One Wit 4-pack is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.