Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos One Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos One Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1.

Specificaties Sonos One Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1

Omschrijving van de Sonos One Wit

Met de Sonos One Wit kun je eenvoudig en draadloos genieten van je favoriete muziek. Deze speaker is gemakkelijk aan te sluiten op netstroom en kan vervolgens via wifi worden verbonden met je smartphone of tablet. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook meerdere Sonos speakers aan elkaar koppelen via de wifi verbinding, zodat je ze door je hele huis kunt verspreiden en kunt bedienen met behulp van ingebouwde spraakassistent of de handige Sonos app. Op deze manier kun je in elke kamer naar dezelfde muziek luisteren of juist verschillende nummers afspelen. Met de Sonos One Wit kun je niet alleen van muziek genieten, maar ook de Google Assistant gebruiken om vragen te stellen over het weer, je eigen agenda of zelfs actuele files. Dankzij de app heb je volledige controle over de speaker en kun je toegang krijgen tot je opgeslagen muziek, internetradio of afspeellijsten van streamingdiensten. En als je je smartphone liever in je broekzak laat zitten, kun je ook gebruik maken van de handige touchbediening op de speaker zelf. Hiermee kun je eenvoudig de muziek pauzeren, een nummer overslaan of het volume regelen. Met de Sonos One Wit haal je niet alleen een geweldige speaker in huis, maar ook een handige spraakassistent en een gebruiksvriendelijke app voor ultiem muziekgenot.

Pluspunten
  • Verbind meerdere Sonos-luidsprekers met elkaar voor een multiroom-opstelling of een thuisbioscoop. Trueplay past het geluid van je luidspreker aan op basis van de akoestiek van je kamer. Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de luidspreker via spraakopdrachten.

Minpunten
  • De luidsprekers ondersteunen geen bluetooth.

Veelgestelde vragen over de Sonos One Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos One Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos One Wit. Als je de Sonos One Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos One Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.