Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Port

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Port. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos PORT1EU1BLK.

Specificaties Sonos Port

Merk

Sonos

Fabrikantcode

PORT1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Port

Met de Sonos Port haal je het beste uit je bestaande geluidsinstallatie. Deze handige audiostreamer laat je jouw hifi speakers integreren in je Sonos multiroom systeem, zodat je kunt genieten van een naadloze muziekervaring door het hele huis. Maar dat is niet alles - met de Port kun je zelfs je geliefde platenspeler aansluiten en je favoriete vinylplaten afspelen in elke kamer. Dankzij de line aansluiting kun je eenvoudig je platenspeler verbinden met de streamer, waardoor je kunt genieten van de warme klanken van je analoge muziekcollectie, zelfs in de keuken. En met de Sonos app of Apple Airplay 2 kun je moeiteloos muziek streamen vanaf al je favoriete apparaten. De ingebouwde converter in de audiostreamer garandeert een stabiele verbinding tussen je afspeelapparaten en speakers, zodat je overal in huis kunt genieten van gedetailleerd en vol geluid. Met de Sonos Port maak je van je bestaande geluidsinstallatie een geavanceerd en veelzijdig Sonos systeem. Geniet van je favoriete muziek in iedere kamer, en maak van je huis een ware audio-oase.

Pluspunten
  • Sluit de Port aan op jouw bestaande geluidssysteem om jouw favoriete audio te streamen. Dankzij de converter geniet je van gedetailleerd geluid in elke kamer.

Minpunten
  • Als je de audiostreamer verbindt met de televisie, ontstaat er een vertraging tussen het beeld en het geluid.

Veelgestelde vragen over de Sonos Port en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Port klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Port. Als je de Sonos Port wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Port is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.