zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONESLEU1.

Specificaties Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONESLEU1

Omschrijving van de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit

Ervaar een meeslepende surround sound met de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit. Deze set bevat een soundbar met 2 wifi-luidsprekers. De soundbar is de kleinste in zijn soort van Sonos. Dankzij het compacte formaat kun je de soundbar zelfs in kleine ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. In de woonkamer kun je hem aan de muur hangen of op een tv-meubel zetten. Gebruik de luidsprekers als achterluidsprekers voor een echt surround geluid. Zo komt het geluid niet alleen van voren, maar ook van achteren, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Met Trueplay in de Sonos-app stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer, waardoor je altijd kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. De Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke en moderne design past hij perfect bij elk interieur. De soundbar en de luidsprekers zijn uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur, waardoor ze een elegante toevoeging vormen aan je woonruimte. Met de eenvoudige installatie en bediening via de Sonos-app is het eenvoudig om de set in te stellen en aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Bovendien kun je de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit eenvoudig uitbreiden met andere Sonos-producten, zod.

Pluspunten
  • Met deze set heb je direct een complete surround sound-opstelling in huis. Door het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes plaatsen, zoals de slaapkamer. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus moet je hem verbinden met een andere Sonos speaker als je spraakbediening wilt gebruiken. De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit. Als je de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray 3.0 + One SL (2x) Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals