Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit

Ervaar een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een diepe, krachtige bas met de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini. Deze fantastische set bestaat uit een soundbar en een compacte subwoofer, waardoor je kunt genieten van zowel heldere tonen als de diepste bassen. De soundbar is de kleinste in zijn soort en past perfect in elke ruimte, zelfs in de slaapkamer. Met de handige Trueplay-functie in de Sonos-app kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer, waardoor je altijd een optimale luisterervaring hebt. De Sonos Ray 3.1 + Sub Mini is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn strakke en moderne design voegt hij een vleugje stijl toe aan elke ruimte. De compacte subwoofer zorgt voor een diepe, rijke bas die je muziek, films en games tot leven brengt. Of je nu naar muziek luistert, een film kijkt of een game speelt, de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini zorgt voor een meeslepende geluidservaring die je nooit meer wilt missen. Kies voor kwaliteit en stijl met de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini. Deze set is de perfecte aanvulling op je home-entertainmentsysteem en zal je keer op keer verbazen met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit. Haal het beste uit je audio-ervaring en geniet van elk detail, of het nu gaat om de subtiele klanken van een muziekinstrument of de krachtige explos.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 3.1 installatie, waardoor je kunt genieten van gedetailleerd geluid met een krachtige bas. Door het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes plaatsen, zoals de slaapkamer. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit. Als je de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray 3.1 + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.