Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit

Met de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini in het wit haal je een complete surround sound-ervaring naar je huis. Deze set bestaat uit een soundbar, twee draadloze speakers en een compacte subwoofer. De soundbar heeft een slank design en past gemakkelijk onder elke televisie. Ondanks zijn compacte formaat levert de subwoofer een krachtige weergave van de lage tonen, waardoor explosies in films en muziek levensecht klinken en je je midden in de actie waant. Plaats de speakers achter je luisterpositie en geniet van een echte surround sound-ervaring. Een uniek kenmerk van deze speakers is de ingebouwde microfoon, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen. Naast de indrukwekkende geluidskwaliteit biedt de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini ook een scala aan handige functies. De speakers zijn voorzien van Wifi, waardoor je ze draadloos kunt verbinden met je smartphone, tablet of andere apparaten. Dit maakt het eenvoudig om je favoriete muziek of podcasts te streamen vanaf je mobiele apparaat. Daarnaast kun je de speakers ook integreren met spraakassistenten zoals Siri, Google Assistant of Amazon Alexa, zodat je ze moeiteloos kunt bedienen met je stem. Of je nu een filmavond plant of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, met de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini creëer je een meeslepende geluidservaring in je eigen huis.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct genieten van een 5.1 opstelling, waardoor je gedetailleerd geluid met een krachtige bas kunt beluisteren. Dankzij het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. Met de ingebouwde Google Assistent kun je de speakers bedienen met gesproken opdrachten.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit. Als je de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.