Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart

Met de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart krijg je de ultieme bioscoopervaring gewoon bij jou thuis. Deze complete surround sound-opstelling bestaat uit een soundbar, twee draadloze speakers en een krachtige subwoofer. De compacte soundbar past moeiteloos onder elke televisie en levert desondanks een indrukwekkend geluid. De subwoofer geeft de diepe bassen van films en muziek moeiteloos weer, waardoor explosies en geluidseffecten levensecht klinken en je jezelf midden in de actie waant. Om te zorgen voor een echte surround sound-ervaring, plaats je de draadloze speakers achter je luisterpositie. Hierdoor word je volledig omringd door het geluid en waan je jezelf in de bioscoop. Bovendien zijn de speakers uitgerust met een ingebouwde microfoon, zodat je ze eenvoudig met je stem kunt bedienen. Dit zorgt voor extra gemak en maakt het mogelijk om je favoriete nummers af te spelen of het volume aan te passen zonder dat je een afstandsbediening nodig hebt. Met de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart haal je niet alleen een hoogwaardige geluidsopstelling in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en zwarte kleur zorgen ervoor dat de set naadloos opgaat in elke woonkamer. Kortom, met deze Sonos-set geniet je van een meeslepende surround sound-ervaring, bed.

Pluspunten
  • Met deze set luister je direct naar een 5.1 opstelling, zodat je kunt genieten van gedetailleerd geluid met een krachtige bas. Dankzij het compacte formaat van de soundbar kan je deze ook plaatsen in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer. Met de ingebouwde Google Assistant kan je de speakers bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray 5.1 + One (2x) + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.