Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1.

Specificaties Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1

Omschrijving van de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit

Met de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit geniet je van een meeslepende geluidservaring met gedetailleerd geluid en een krachtige bas. Deze complete set bestaat uit een soundbar, twee speakers en een subwoofer. De subwoofer versterkt de diepe tonen van de soundbar, waardoor je de bas nog intenser ervaart. Creëer een echte surround sound-opstelling en gebruik de twee One SL speakers als achterspeakers om je hele kamer te vullen met indrukwekkend geluid. De Sonos Ray is de kleinste soundbar in het assortiment van Sonos, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen in kleinere ruimtes, zoals je slaapkamer. Dankzij het compacte formaat doet de soundbar echter niet onder aan geluidskwaliteit. Met de Sonos app voeg je deze set eenvoudig toe aan je bestaande Sonos multiroom systeem, zodat je je favoriete muziek door het hele huis kunt streamen. Of je nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, je kunt overal genieten van hetzelfde nummer of verschillende muziek in elke ruimte. Met de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit haal je een complete en veelzijdige geluidsoplossing in huis. Of je nu van films, muziek of games houdt, deze set biedt een meeslepende audio-ervaring die je onderdompelt in elk geluidsdetail. Geniet van een bioscoopervaring in je eigen woonkamer en laat je verrassen door de krachtige bas en.

Pluspunten
  • Met deze set kun je direct luisteren naar een 5.1 opstelling, waardoor je kunt genieten van gedetailleerd geluid met een krachtige bas. Dankzij het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos-speaker, omdat deze zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit. Als je de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.