Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart

Met de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini geniet je van een meeslepend geluid met gedetailleerde tonen en een indrukwekkende bas. Deze set bestaat uit een compacte soundbar, twee speakers en een subwoofer. De subwoofer versterkt de diepe klanken van de soundbar, waardoor de bas nog krachtiger klinkt. Met deze set creëer je een echte surround sound opstelling en kun je de One SL speakers gebruiken als achterluidsprekers. De Sonos Ray is de kleinste soundbar van Sonos, waardoor hij perfect past in kleinere ruimtes zoals de slaapkamer. Met behulp van de Sonos app kun je deze opstelling toevoegen aan het Sonos multiroom systeem, zodat je je favoriete muziek door het hele huis kunt streamen. Of je nu in de keuken, woonkamer of slaapkamer bent, je kunt overal genieten van hetzelfde nummer of juist verschillende muziek in elke ruimte. Het bijzondere aan de One SL speakers is dat ze geen spraakassistentie hebben. Hierdoor kun je genieten van de hoogwaardige geluidskwaliteit zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenste luistervinken. Met de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini haal je een complete en krachtige geluidsopstelling in huis die je muziekervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met deze set luister je meteen naar een 5.1 opstelling, zodat je gedetailleerd geluid kunt ervaren met een krachtige bas. Door het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.

Minpunten
  • Als je spraakbediening wilt gebruiken, moet je de One SL verbinden met een andere Sonos-speaker, omdat deze zelf geen ingebouwde spraakassistent heeft.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray 5.1 + One SL (2x) + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.