Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Duopack Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Duopack Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos RAYG1EU1.

Specificaties Sonos Ray Duopack Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

RAYG1EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Duopack Wit

Met het Sonos Ray Duopack Wit haal je niet alleen een geweldige soundbar in huis, maar ook de perfecte toevoeging voor je slaapkamer. Hiermee kun je genieten van een meeslepende geluidskwaliteit in beide kamers terwijl je je favoriete films en series bekijkt. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat hij perfect past onder elke televisie, of je hem nu aan de muur hangt of op een tv-meubel plaatst. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kun je beide soundbars toevoegen aan het Sonos multiroom systeem, zodat je kunt genieten van muziek in beide kamers. Stel je voor dat je in de woonkamer naar je favoriete afspeellijst luistert, terwijl je partner in de slaapkamer ontspant met rustgevende achtergrondmuziek. Met het Sonos Ray Duopack Wit is dit allemaal mogelijk. En met de Trueplay-functie in de Sonos app kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van elke kamer, voor een optimale luisterervaring. Het Sonos Ray Duopack Wit is niet zomaar een soundbar. Het is een veelzijdig en krachtig audiosysteem dat je entertainmentervaring naar een hoger niveau tilt. Met zijn strakke design, eenvoudige installatie en de mogelijkheid om muziek in meerdere kamers af te spelen, is dit de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een geweldige geluidservaring. Dus waar wacht je nog op? Haal het Sonos Ray Duopack Wit vandaag nog in huis.

Pluspunten
  • Met deze bundel breng je zowel voor de woonkamer als de slaapkamer een soundbar in huis. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, maar wel een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Duopack Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Duopack Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Duopack Wit. Als je de Sonos Ray Duopack Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Duopack Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.