Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Duopack Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Duopack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos RAYG1EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Duopack Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

RAYG1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Duopack Zwart

Met de Sonos Ray Duopack Zwart breng je niet alleen een soundbar naar je woonkamer, maar ook naar je slaapkamer. Deze set stelt je in staat om in beide kamers te genieten van een uitstekende geluidskwaliteit tijdens het kijken van je favoriete films en series. Dankzij het moderne en strakke design past de soundbar perfect onder vrijwel elke televisie, of je hem nu aan de muur hangt of op een tv-meubel plaatst. Met deze set voeg je beide soundbars toe aan het Sonos multiroom systeem, waardoor je in staat bent om in beide kamers te genieten van je favoriete muziek. Met behulp van Trueplay in de Sonos app kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale luisterervaring. De Sonos Ray Duopack Zwart is de perfecte toevoeging aan je audio-installatie en zorgt ervoor dat je zowel in je woonkamer als in je slaapkamer kunt genieten van een meeslepend geluid.

Pluspunten
  • Met deze bundel krijg je zowel voor de woonkamer als de slaapkamer een soundbar in huis. Voeg de soundbar toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek in het hele huis. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Duopack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Duopack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Duopack Zwart. Als je de Sonos Ray Duopack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Duopack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.