Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E10G1EU1.

Specificaties Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E10G1EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit

Met de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 creëer je een meeslepende surround opstelling in je woonkamer. Plaats de soundbar bij je televisie en de twee speakers achter je, en laat je onderdompelen in een geluidservaring die van alle kanten komt. Of je nu een spannende film kijkt of je favoriete serie binge-watched, met deze set beleef je het allemaal intenser dan ooit tevoren. De compacte soundbar past perfect onder vrijwel iedere televisie, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch verantwoord. Je kunt hem eenvoudig aan de muur bevestigen of op je tv-meubel plaatsen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de inrichting van je kamer. Met Trueplay kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de ruimte, waardoor je altijd geniet van een optimale geluidskwaliteit, ongeacht de grootte of vorm van de kamer. Laat je zintuigen prikkelen en haal het maximale uit je kijk- en luisterervaring met de Sonos Ray Wit + 2x Era 100. Geniet van de surround sound zoals het bedoeld is en dompel jezelf onder in een wereld van audiovisueel spektakel.

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van een surroundgeluid en creëer je een Sonos multiroom-systeem. Dankzij het compacte formaat past de soundbar onder bijna elke televisie. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit. Als je de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Wit + 2x ERA 100 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.