Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit

Met de Sonos Ray Wit + 2x Era 100+ Sub G3 haal je een complete home cinema set in huis die je zintuigen zal prikkelen. Deze set bestaat uit een elegante soundbar, twee draadloze speakers en een krachtige subwoofer. Laat je onderdompelen in een meeslepende geluidservaring terwijl je geniet van je favoriete films, series en muziek. De subwoofer van de Sonos Ray Wit + 2x Era 100+ Sub G3 voegt een diepe en krachtige bas toe aan je Sonos systeem. Het voelt alsof je midden in de actie zit, waardoor elke explosie en elk geluid levensecht klinkt. De speakers kunnen gebruikt worden als achterspeakers, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend true surround sound. Met de Sonos app kun je de soundbar eenvoudig toevoegen aan je multiroom systeem. Hierdoor kun je moeiteloos muziek afspelen door het hele huis. Creëer de perfecte sfeer voor een feestje of ontspanning met de draadloze connectiviteit van Sonos. Met de Sonos Ray Wit + 2x Era 100+ Sub G3 haal je niet alleen een hoogwaardige home cinema set in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Laat je meeslepen door het geluid en geniet van een ongeëvenaarde audio-ervaring.

Pluspunten
  • Met deze set breng je een volledige surround-opstelling in huis en creëer je een Sonos multiroom-systeem. De Sub voegt diepe bassen toe aan je Sonos-systeem. Vanwege het compacte formaat past de soundbar vrijwel onder iedere televisie.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit. Als je de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Wit + 2x Era 100 Wit + Sub G3 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.