Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1.

Specificaties Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit

Haal het maximale uit je home entertainment met de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit. Deze set biedt je een complete surround sound ervaring. De set bestaat uit een soundbar en 2 wifi speakers. De soundbar is de kleinste in zijn soort, waardoor je hem gemakkelijk kunt plaatsen, zelfs in kleinere ruimtes. Of je nu de woonkamer wilt transformeren of een meeslepende bioscoopervaring wilt creëren, deze set heeft het allemaal. De Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit biedt je niet alleen indrukwekkend geluid van voren, maar ook van achteren en boven. Dit zorgt ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Met de handige Trueplay functie in de Sonos app kun je het geluid van de soundbar perfect afstemmen op de akoestiek van de kamer. Zo geniet je altijd van een optimale geluidsweergave. Haal het beste uit je audio-ervaring met de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit. Deze set biedt je een compacte oplossing voor een complete surround sound opstelling. Geniet van helder geluid, een meeslepende ervaring en pas het geluid aan naar jouw wensen. Kortom, met de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit haal je een ware bioscoopervaring naar je eigen huis.

Pluspunten
  • Met deze set haal je meteen een complete surround sound-installatie in huis. Dankzij het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. Met Dolby Atmos geniet je van een intense ervaring van Spatial Audio.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, maar alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit. Als je de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.