Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit

Met de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit creëer je een meeslepende geluidservaring in je huis. Deze complete surround opstelling bestaat uit een soundbar, twee speakers en een subwoofer. Plaats de soundbar bij je televisie en de speakers achter je om te genieten van indrukwekkend surround geluid. De subwoofer voegt daar nog een diepe en krachtige bas aan toe, waardoor je Sonos systeem tot leven komt. De soundbar heeft een compact formaat en past daardoor perfect onder vrijwel iedere televisie. Hierdoor kun je genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit zonder dat de soundbar veel ruimte inneemt. De Era 300 speakers fungeren als achterspeakers en zorgen voor een intense Dolby Atmos ervaring. Het geluid komt niet alleen van voren, maar ook van achteren en boven, waardoor je je echt midden in de actie van je favoriete films en series waant. Met de Trueplay functie kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer. Hierdoor geniet je altijd van een optimale geluidsweergave, ongeacht de afmetingen of inrichting van de ruimte. De Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit is de ideale keuze voor iedereen die thuis wil genieten van een meeslepende en hoogwaardige surround geluidservaring.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een complete surround sound opstelling in huis. Dankzij het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. Met Dolby Atmos geniet je van een intense ruimtelijke audiobeleving.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen hdmi-aansluiting, maar alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit. Als je de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Wit + 2x Era 300 Wit + Sub G3 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.