zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3

Met de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3 creëer je een complete surround-opstelling in je huis. Plaats de soundbar bij je televisie en de speakers achter je, zodat je kunt genieten van een meeslepend surroundgeluid. De subwoofer voegt een diepe en krachtige bas toe aan je Sonos-systeem, waardoor je nog meer kunt opgaan in je favoriete film of serie en elke explosie levensecht klinkt. De soundbar heeft een compact formaat en past onder vrijwel elke televisie. Je kunt hem eenvoudig aan de muur hangen of op je tv-meubel plaatsen. Met Trueplay kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale geluidskwaliteit. Met de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3 haal je niet alleen een hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke vormgeving en de witte kleur passen perfect bij elke inrichting. Haal het maximale uit je kijk- en luisterervaring met deze complete surround-opstelling van Sonos.

Pluspunten
  • Met deze set breng je een complete surroundopstelling naar huis en creëer je een Sonos multiroom-systeem. De Sub voegt een diepe bas toe aan jouw Sonos-systeem. Dankzij het compacte formaat van de soundbar past hij onder vrijwel elke televisie.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3. Als je de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Wit + One (2x) + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals