Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Wit + Sub G3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Wit + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1.

Specificaties Sonos Ray Wit + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1

Omschrijving van de Sonos Ray Wit + Sub G3

Met de Sonos Ray Wit + Sub G3 beleef je een ongekende geluidservaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bas van jouw Sonos soundbar een nieuwe dimensie krijgt, waardoor je kunt genieten van nog voller en dieper geluid. Of je nu naar explosies luistert of andere lage frequenties, alles klinkt nu nog realistischer en meeslepender. Het is alsof je middenin de actie zit! De Sonos Ray Wit + Sub G3 is niet alleen een krachtige toevoeging aan je home cinema set-up, maar heeft ook een compact formaat waardoor hij perfect past onder vrijwel iedere televisie. Je kunt hem eenvoudig aan de muur bevestigen of plaatsen op je tv meubel. Daarnaast kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer dankzij Trueplay. Hierdoor ben je verzekerd van de beste geluidskwaliteit, waar je ook bent in de ruimte. Met de Sonos Ray Wit + Sub G3 haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur in huis, maar ook een ongekende geluidservaring. Of je nu een film kijkt, muziek luistert of een game speelt, met deze combinatie geniet je keer op keer van een meeslepende audio-ervaring. Laat je onderdompelen in de wereld van geluid en beleef entertainment op een geheel nieuw niveau!

Pluspunten
  • Dankzij de subwoofer ervaar je de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Met zijn compacte formaat past de soundbar onder vrijwel elke televisie. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, maar alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Wit + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Wit + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Wit + Sub G3. Als je de Sonos Ray Wit + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Wit + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.