zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos E30G1EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

E30G1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart

Ervaar een meeslepende surround sound ervaring met de Sonos Ray + 2x Era 300 Zwart. Deze set bevat een soundbar en 2 wifi-luidsprekers. De soundbar is de kleinste in zijn soort en past perfect in kleinere ruimtes. Of je hem nu in de woonkamer gebruikt, aan de muur hangt of op een tv-meubel plaatst, de compacte vormgeving zorgt voor een naadloze integratie in jouw interieur. Gebruik de Era 300 Zwart luidsprekers als achterluidsprekers om te genieten van een meeslepende Dolby Atmos ervaring. Het geluid komt niet alleen van voren, maar ook van achteren, waardoor je jezelf midden in de actie van je favoriete films en series waant. Met behulp van de Trueplay-functie in de Sonos-app stem je het geluid van de soundbar perfect af op de akoestiek van de kamer, zodat je altijd geniet van een optimale geluidskwaliteit. Met de Sonos Ray + 2x Era 300 Zwart haal je een complete surround sound opstelling in huis. Of je nu ontspant met een film of een feestje geeft, deze set zorgt ervoor dat je je ondergedompeld voelt in een indrukwekkende geluidswereld.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je meteen een volledige surround sound-opstelling in huis. Vanwege het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes, zoals de slaapkamer, plaatsen. Met Dolby Atmos geniet je van een intense en ruimtelijke geluidservaring.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, maar alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart. Als je de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals