Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart

Met de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart haal je een complete surround sound-ervaring in huis. Plaats de soundbar naast je televisie en de twee speakers achter je om te genieten van een indrukwekkend surround geluid. De toevoeging van de subwoofer zorgt voor een diepe en krachtige bas, waardoor je Sonos systeem nog meer tot leven komt. De compacte soundbar past gemakkelijk onder iedere televisie, waardoor het geen ruimte in beslag neemt. Gebruik de Era 300 speakers als achterluidsprekers om een meeslepende Dolby Atmos-ervaring te creëren. Hierdoor komt het geluid niet alleen van voren, maar ook van achteren en van boven, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de actie van je favoriete films en series. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar perfect af op de akoestiek van de kamer, voor een optimale luisterervaring. Met de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart geniet je van hoogwaardig geluid en een surround sound-ervaring die je volledig omringt. Creëer de perfecte omgeving voor filmavonden, game-ervaringen en muzieksessies met dit complete systeem. Laat je meeslepen door de krachtige bas, heldere tonen en de surround sound die je midden in de actie plaatst. Transformeer je woonkamer in een bioscoopzaal en beleef entertainment op een geheel nieuw niveau.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je meteen een volledige surround sound-opstelling in huis. Dankzij het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes plaatsen, zoals de slaapkamer. Met Dolby Atmos geniet je van een intense en ruimtelijke geluidservaring.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart. Als je de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 Zwart + Sub G3 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.