zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBM1EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBM1EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart

Met de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 + Sub Mini Zwart haal je niet zomaar een home cinema set in huis, maar een complete en meeslepende geluidservaring. Deze set bestaat uit een stijlvolle soundbar, twee krachtige speakers en een subwoofer die zorgen voor een indrukwekkend geluid dat je helemaal omringt. De compacte soundbar past perfect in elke ruimte, zelfs in kleinere kamers zoals je slaapkamer. Ondanks zijn formaat levert de Sub Mini een diepe en intense bas, waardoor je favoriete films en muziek tot leven komen. De Era 300 speakers kunnen worden gebruikt als achterluidsprekers, waardoor je geniet van een meeslepende Dolby Atmos ervaring. Het geluid komt niet alleen van voren, maar ook van achteren en boven, waardoor je echt midden in de actie zit. Met de Sonos app voeg je de soundbar eenvoudig toe aan je multiroom systeem, zodat je in elke kamer van je huis van je favoriete muziek kunt genieten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Creëer de perfecte sfeer met de juiste muziek in elke kamer of geniet van een filmavond met vrienden waarbij het geluid je volledig omringt. Met de Sonos Ray Zwart + 2x Era 300 + Sub Mini Zwart haal je niet alleen een hoogwaardige geluidservaring in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met deze set breng je direct een complete surround soundopstelling in huis. Vanwege het compacte formaat van de soundbar kun je deze ook in kleinere ruimtes zoals de slaapkamer plaatsen. Met Dolby Atmos kun je genieten van een intense en ruimtelijke geluidservaring.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart. Als je de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Zwart + Era 300 Zwart + Sub Mini Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals