zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Zwart + One (2x). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos ONEG2EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Zwart + One (2x)

Merk

Sonos

Fabrikantcode

ONEG2EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Zwart + One (2x)

Met de Sonos Ray Zwart + One (2x) kun je een meeslepende surround opstelling creëren in je woonkamer. Plaats de soundbar bij je televisie en de twee speakers achter je, zodat je kunt genieten van een indrukwekkend surround geluid. Hierdoor word je volledig ondergedompeld in de film- en serie-ervaring. Het geluid komt niet alleen van voren, maar ook van achteren, waardoor je een intense en realistische audio-ervaring beleeft. De soundbar heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk onder vrijwel elke televisie past. Je kunt ervoor kiezen om hem aan de muur te bevestigen of om hem op je tv-meubel te plaatsen. Met de Trueplay-functie stem je het geluid van de soundbar perfect af op de akoestiek van de kamer waarin hij zich bevindt. Dit zorgt voor een optimaal geluid, afgestemd op jouw specifieke luisteromgeving. Naast het bieden van een meeslepende surround sound-ervaring, is de Sonos Ray Zwart + One (2x) ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De zwarte kleur geeft een moderne en elegante uitstraling. De set bestaat uit een soundbar en twee draadloze speakers, waardoor je de vrijheid hebt om ze te plaatsen waar je maar wilt. Geniet van hoogwaardig geluid en een adembenemende audio-ervaring met de Sonos Ray Zwart + One (2x).

Pluspunten
  • Met deze set geniet je van een surround sound en creëer je een Sonos multiroom systeem. Dankzij het compacte formaat van de soundbar past hij onder bijna elke televisie. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen hdmi-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Zwart + One (2x) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Zwart + One (2x) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Zwart + One (2x). Als je de Sonos Ray Zwart + One (2x) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Zwart + One (2x) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals