Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3

Met de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3 haal je een complete surround sound ervaring in huis. Plaats de soundbar naast je televisie en de speakers achter je, en dompel jezelf onder in het geluid van alle kanten. De subwoofer voegt een diepe en krachtige bas toe aan je Sonos systeem, waardoor je extra kunt genieten van films en series. Je zult versteld staan van hoe levensecht een explosie klinkt. De soundbar heeft een compact formaat en past onder vrijwel elke televisie. Je kunt hem eenvoudig aan de muur bevestigen of op je tv meubel plaatsen. Met Trueplay kun je het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer, zodat je altijd kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. Met de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3 creëer je de ultieme thuisbioscoopervaring. Laat je meevoeren door het indrukwekkende geluid en beleef films en series zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Met deze set breng je een complete surround-opstelling naar huis en creëer je een Sonos multiroom-systeem. De Sub voegt een diepe bas toe aan je Sonos-systeem. Dankzij het compacte formaat van de soundbar past hij onder bijna elke televisie.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, maar alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3. Als je de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Zwart + One (2x) + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.