zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Ray Zwart + Sub G3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos SUBG3EU1BLK.

Specificaties Sonos Ray Zwart + Sub G3

Merk

Sonos

Fabrikantcode

SUBG3EU1BLK

Omschrijving van de Sonos Ray Zwart + Sub G3

Met de Sonos Ray Zwart + Sub G3 wordt jouw filmervaring naar een hoger niveau getild. Deze set zorgt ervoor dat de bas van je Sonos soundbar nog krachtiger en dieper klinkt, waardoor explosies en andere lage frequenties nog realistischer overkomen. Je zult versteld staan van de intense geluidsweergave, waardoor je nog meer kunt genieten van je favoriete films en series. De compacte soundbar past moeiteloos onder vrijwel iedere televisie, ongeacht het formaat. Je kunt ervoor kiezen om de soundbar op te hangen aan de muur of te plaatsen op je tv-meubel. Hierdoor integreert hij naadloos in je interieur en creëert hij een prachtige geluidsbeleving. Bovendien kun je met de Trueplay-functie het geluid van de soundbar afstemmen op de akoestiek van de kamer, waardoor je altijd kunt genieten van een optimale geluidskwaliteit. Met de Sonos Ray Zwart + Sub G3 ben je verzekerd van een meeslepende geluidsbeleving bij het kijken van films, series en het luisteren naar muziek. De combinatie van de soundbar en de subwoofer zorgt voor een diepe, volle basweergave die je helemaal meevoert in het verhaal. Creëer jouw eigen thuisbioscoop en beleef films en series op een compleet nieuwe manier met deze hoogwaardige Sonos set.

Pluspunten
  • Met de subwoofer geniet je van de diepste tonen naast het heldere geluid van de soundbar. Dankzij het compacte formaat past de soundbar onder bijna elke televisie. Met Trueplay stem je het geluid van de soundbar af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting, alleen een optische aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Sonos Ray Zwart + Sub G3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Ray Zwart + Sub G3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Ray Zwart + Sub G3. Als je de Sonos Ray Zwart + Sub G3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Ray Zwart + Sub G3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals