Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Sonos Roam SL Duo Pack Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sonos RMSL1R21BLK.

Specificaties Sonos Roam SL Duo Pack Zwart

Merk

Sonos

Fabrikantcode

RMSL1R21BLK

Omschrijving van de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart

Met het Sonos Roam SL Duo Pack Zwart haal je niet één, maar direct twee krachtige speakers in huis. Deze speakers kunnen eenvoudig via wifi aan elkaar worden gekoppeld, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkend stereo geluid. Het geluid zal je omhullen van zowel links als rechts, waardoor je een meeslepende luisterervaring beleeft. Maar dat is nog niet alles! Deze draagbare speakers zijn ook perfect voor onderweg. Neem ze gerust mee naar buiten en stream je favoriete nummers draadloos via bluetooth. Dankzij de handige draaglus kun je de speakers gemakkelijk meenemen naar het park, het strand of waar je maar wilt. Thuis kun je de speakers eenvoudig koppelen aan je bestaande Sonos geluidssysteem. Stream je favoriete muziek via wifi en voeg de speakers toe aan de Sonos app om ze naadloos te integreren met je andere Sonos apparaten. Met het Sonos Roam SL Duo Pack Zwart geniet je altijd en overal van hoogwaardig geluid, of je nu thuis bent of onderweg.

Pluspunten
  • Maak een stereopaar via wifi en geniet van stereogeluid. Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi. Door de Roam SL aan de Sonos-app toe te voegen, kun je de speaker combineren met andere Sonos-speakers.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbesturing of Automatic TruePlay.

Veelgestelde vragen over de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart. Als je de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Sonos Roam SL Duo Pack Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.